Metafoor Geschiedenis

gelderlandplein amsterdam

1994. OPRICHTING VAN METAFOOR

De oprichting van Metafoor was 1 april 1994 een feit. Onze organisatie stond en wij konden direct aan de slag voor de Gemeente Amsterdam. Metafoor mocht een groots renovatietraject voor het Gelderlandplein ontzorgen.

opening-kantoor

1995 . OPENING KANTOOR EN EERSTE MEDEWERKER

In 1995 is het kantoor geopend van Metafoor en is de eerste medewerker in dienst getreden. De structuur van de organisatie werd vastgesteld, die momenteel nog de steeds het fundament voor Metafoor is. Het fundament bestaat uit planeconomie, juridisch advies en project- en procesmanagement. Ook werd dit jaar uitgebreid met vastgoedadvies.

500e project

2012. 100e PROJECT AFGEROND VOOR GEMEENTE AMSTERDAM

Hoera, wij hebben na jarenlang intensief werken onze 100e project afgerond voor de gemeente Amsterdam. Bij de gemeente Amsterdam zijn wij begonnen met het ons eerste project en nu ook deze prachtige mijlpaal. Wij zijn trots!

2016. 28 MENSEN IN DIENST EN EEN STABIEL BEDRIJF

Na meer dan 20 jaar werken hebben wij 28 mensen personeel in dienst op gebied van planeconomie, juridisch advies en project- en proces management. Wij zijn een stabiel bedrijf geworden met vaste projecten voor meer dan 40 gemeenten in heel Nederland.

Bent u op zoek naar een adviseur voor uw volgende project?