Skip to main content
Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Ferry Kaal

Ferry vertelt

Gebiedsontwikkeling is een team-aangelegenheid. Graag draag ik bij aan een gezamenlijk resultaat. Als teamlid ben ik pragmatisch en doelgericht. Ik ben flexibel en hou me aan de afspraken. Door mijn kritisch analytische houding kan ik bijdragen aan het oplossen van uitdaging of functioneren als spiegel. Als niet-inhoudelijke bijdrage hoop ik mijn enthousiasme voor gebiedsontwikkeling op mijn omgeving over te brengen.

 

Opleiding

HTS Ruimtelijke Ordening en Planologie, Hogeschool van Utrecht
Post-HBO Bedrijfskunde, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

 

Mijn expertise

In de periode 2002-2013 heb ik me ontwikkeld tot een all-round planeconoom. Mijn opdrachtgevers waren zowel overheden, private partijen als samenwerkingsverbanden. De projecten vonden zicht zowel in de initiatieffase als in uitvoering.

Omdat ik mij breder wilde ontwikkelen, heb ik een overstap gemaakt naar een zorginstelling. Mijn werkzaamheden lagen in het in- en overzicht geven in de (financiën van de) vastgoedportefeuille (zowel gebouwen als terreinen). Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling.

Door mijn werkervaring heb ik een brede kijk op gebieds- en vastgoedontwikkeling. Een berekening is een financiële vertaling van de uitgangspunten. Dit betekent dat het niet alleen gaat om het getal onderaan de streep, maar ook om de uitgangspunten, de risico’s en de impact op de organisatie en omgeving. In de praktijk betekent dit dat ik ingezet kan worden als planeconoom, maar ook een bredere functie.

 

 

Gerelateerde diensten

Grondexploitatie