Skip to main content
Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Max Kruijsse

Max vertelt…

In 1994 ben ik begonnen als medewerker gronduitgifte bij een middelgrote gemeente. Sindsdien ben ik doorgegroeid in het vakgebied, waarbij ik bij diverse gemeenten functies heb vervuld op het gebied van gronduitgifte, planeconomie en strategische advisering.  Vanuit deze ervaring ben ik breed inzetbaar, zie ik het grotere verband en kan ik collega’s coachen en aansturen.

Het mooiste van werken op het gebied van grondzaken vind ik dat je meewerkt een ontwikkeling tot stand te laten komen, die je na verloop van tijd daadwerkelijk buiten gerealiseerd ziet worden.

Het mooiste van werken op het gebied van grondzaken vind ik dat je meewerkt een ontwikkeling tot stand te laten komen, die je na verloop van tijd daadwerkelijk buiten gerealiseerd ziet worden.

 

Opleiding

Landbouwuniversiteit Wageningen, Landbouwplantenteelt, akkerbouw

 

Mijn expertise

Inmiddels heb ik vele functies vervuld als ambtenaar of extern deskundige op het gebied van grondzaken en planeconomie bij gemeenten. Daarmee heb ik een ruime ervaring opgedaan als vastgoedadviseur uitgifte, planeconoom en strategisch adviseur grondzaken. Ik ben in staat om bij gebiedsontwikkelingen zowel op strategisch niveau te adviseren en mee te denken, als op tactisch en operationeel niveau werkzaamheden te verrichten. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het opstellen van nota’s grondbeleid en grondprijsbeleid.

 

Projecten/ervaring

Gemeente Amersfoort
Uitgifte van kavels op Bedrijvenpark Vathorst, gelegen in de oksel van Knooppunt Hoevelaken. In dit verband was ik deelgenoot van het Amersfoort Business Team en het scrumteam Bedrijventerreinen. Op de afdeling Grondzaken en Vastgoed wist men mij te vinden voor algemene strategische advisering op het gebied van grondzaken, grondbeleid en grondprijzen.

Gemeente Lelystad
Voor de gemeente heb ik meegewerkt aan een quick scan Omgevingswet. Middels deze quick scan hebben we beoordeeld hoe de gemeente er op dat moment voor stond in de voorbereiding om tot een succesvolle  implementatie te komen. Daarnaast hebben we een inschatting gemaakt of de voor implementatie benodigde werkzaamheden tijdig gerealiseerd konden worden.

Gerelateerde diensten

Grondbeleid