Alexander Joordens

Alexander Joordens

“Stappen maken met onze opdrachtgevers!”

linkedin

Functie
Accountmanager & mngt. ondersteuning

Opleiding
WO, Bestuur & Organisatiewetenschap

Alexander vertelt…

Na een vliegende start in 2014 bij de Kennis, Marketing en Media Groep te Lelystad, de holding waar Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling onder valt, nu werkzaam voor hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. De werkzaamheden bij KMM Groep hadden vooral betrekking of het gebied van human resources, salaris- en financiële administratie en implementatie van een (groepsbreed) softwarepakket (Exact Synergy). Bij de KMM Groep heb ik met veel plezier ook het Management Trainee Programma een jaar gevolgd.

Halverwege 2016 is de overstap gemaakt naar Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling om ervaring op te doen in management en sales. Met de overname van Metrum en Purple Blue in 2015 is Metafoor snel en veel gegroeid en met het oog op de toekomst doelstellingen van de onderneming was ondersteuning van de directeur gewenst. Ik ondersteun dhr. Berkelmans met zijn managementtaken, implementeer en verzorg nieuwe ontwikkelingen (we zijn bijvoorbeeld trots op de nieuwe website!) maar ben ook verantwoordelijk voor onze ISO9001 certificering, de marketing, recruitment/werving en selectie, contactpersoon medewerkers, etc. Ik ben tevens uw accountmanager (Noord en Oost Nederland) voor de provincies (en gemeenten in) Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Ik haal dan ook de meeste motivatie uit het maken van de match tussen vraag en aanbod en het geheel wat daaraan vooraf gaat op personeel, vakinhoudelijk en commercieel vlak. U kunt mij (ook buiten kantoortijden) bereiken op 06 – 82 08 84 43 of mail mij via bovenstaande contact-button.

Per februari 2017 neem ik tevens deel aan de redactieraad van gebiedseconomie.nl; het kennisplatform voor professionals die zich bezig houden met ruimtelijke ontwikkeling.