Skip to main content
5 februari 2019

HogerOp Heerlerbaan: duurzame renovatie Peter Schunck flats

Project- en procesmanager Fred van Etten heeft vanuit Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling bijgedragen aan het project HogerOp Heerlerbaan. Vier hoogbouwflats uit de jaren 70 zijn drempelloos, comfortabeler, energiezuiniger én mooier gemaakt. Vooral de verduurzaming is een interessant bouwkundig aspect: de voorgevels zijn bijvoorbeeld volledig vervangen, de hele buitenschil van de flats zijn vernieuwd. De flats hebben een centrale entree gekregen waar ruimte is voor ontmoeting, de buitenverlichting is verbeterd en energiezuiniger gemaakt, én alle woningen voldoen aan de criteria van het A/B- energielabel. Op de website van Weller Vastgoedontwikkeling leest u meer over het project.

Ter viering van de afronding van het project lanceerde Weller een uitgebreide video. In samenwerking met Weller is daarvan ook een ingekorte variant gemaakt gericht op de werkzaamheden en advisering door Metafoor.

Bent u op zoek naar een project- of procesleider voor uw project? Neem contact op via 036 – 53 00 211 of info@metafoor.nl.