Skip to main content
17 juli 2015

Metafoor neemt activiteiten van Metrum en Purple Blue over

Metafoor heeft met ingang van 17 juli 2015 de activiteiten overgenomen van de adviesbureaus Metrum en Purple Blue. Metrum en Purple Blue kwamen begin dit jaar in de financiële problemen. Door deze overname verstevigt Metafoor zich als adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed voor lokale overheden, corporaties en ontwikkelaars.

Metafoor is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met ca. 60 juristen, projectleiders, planeconomen en vastgoedadviseurs. Metafoor levert kwalitatief hoogwaardige en kennisintensieve ondersteuning op maat door middel van onderzoek, advies, interim management, software en detachering van professionals.

Met behulp van software en slimme web applicaties zoals het Vastgoedbeheersysteem, SnippergroenOnline en GrexManager ondersteunt Metafoor haar klanten met het beheren van vastgoed, gronden en management van grondexploitaties.

De Metafoor Groep is onderdeel van de KMM Groep en bestaat uit Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling, Metafoor Vastgoed en Software en Metafoor Personeelsbank.

De dienstverlening naar klanten van Metrum en Purple Blue wordt waar mogelijk door dezelfde adviseurs voortgezet.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling:
Planeconomie;
Project- en procesmanagement gebiedsontwikkeling;
Publiek- en privaatrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem contact op via het contactformulier of bel via 036 – 53 00 211.