Skip to main content
1 februari 2017

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling lanceert nieuwe website!

Per 1 februari 2017 is de nieuwe website van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling live! Vanuit de oude website hadden de beheerders en gebruikers wensen voor verbetering, en om daar snel stappen in te kunnen nemen is men begonnen met een fris nieuw begin. In de afgelopen maanden is hard aan de nieuwe website gewerkt, zowel door onze medewerkers en adviseurs alsook door onze klanten! De klant en diens projecten staan centraal, vandaar dat zij ook hebben bijgedragen. De nieuwe website symboliseert ons enthousiasme voor de projecten waaraan wij werken en gewerkt hebben. De projecten vormen de basis van de nieuwe website, zoals ze ook de basis vormen van Metafoor.

Behalve de projecten waar wij trots op zijn, worden ook de adviseurs aan u voorgesteld. Deze zijn individueel en voorzien van een foto hier te vinden. Middels het filter kunt u per vakgebied een keuze maken. Op de website vindt u ook een nieuwspagina, waarbij wij het belangrijkste nieuws in de ruimtelijke ordening alsook nieuws over Metafoor met u zullen delen. Het publiceren van een nieuw Kwartaalbericht Grondexploitaties of Outlook Grondexploitaties 2017 zal daar onder de aandacht gebracht worden, evenals aankondigingen van bijvoorbeeld de GrexManager Klantendag!

Met de nieuwe website verwachten wij u een helder beeld van ons bureau te bieden maar bij vragen staan wij u natuurlijk graag te woord. Veel kijkplezier en tot ziens in 2017!