Fred van Etten

linkedin

Functie
Project- procesmanager

Specialisme
Project- en procesmanager gebiedsontwikkeling, Stationslocaties, Centrumplannen, Bouwplanontwikkeling

Opleiding
Academie van Bouwkunst en Stedenbouw, HTS Bouwkunde

Fred vertelt…

Ik werk sinds 1999 bij Metafoor als senior projectmanager RO / interim-manager en wordt ingezet om bij onze klanten complexe projecten vlot te trekken. Ik ben in 1955 geboren en heb 4 kinderen. Ik woon in Best en gebruik mijn spaarzame vrije tijd om redelijk bourgondisch te leven.

Mijn expertise
In mijn lange loopbaan heb ik in 19 jaar een brede ervaring opgedaan binnen de taakvelden Bouwkunde, stedenbouw , Openbare Werken en project- en procesmanagement bij de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Vanuit deze ervaring ben ik in 1999 als senioradviseur gestart bij Metafoor. In deze periode ben ik als allround projectmanager / interimmanager ingezet bij veel gemeenten en woningstichting Weller. Daarbij leveren mijn brede ervaring en analytische houding veel concrete projectresultaten op en tevreden klanten.

Projecten/ervaring

Woningstichting Weller
Bij de woningstichting Weller werk ik op dit moment aan diverse projecten. Mijn rol binnen deze projecten is die van projectleider. De projecten waar ik op dit moment aan werk zijn de centrumplannen Brunssum en Heerlerbaan, upgrading hoogbouwflats Heerlerbaan, Maankwartier (stationslocatie), BedrijfInvesteringsZone regeling Heerlerheide en het Dienstencentrum voor senioren.